Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Clearomizer kopen al vanaf €3,95!

Er zijn 28 Producten

Een ruime keuze uit Clearomizers bij PremiumSmoking

Wat is een clearomizer?

De clearomizer is eenvoudig te herkennen als je al bekend bent met het oude cartomizer systeem, Maar wij zullen het duidelijk maken voor als u nieuw bent met elektrisch roken. De naam clearomizer komt van de voorganger cartomizer welke niet transparant was en dus niet kon zien hoeveel e-liquid er in de tank zat. In werkelijkheid, zit het nog iets ingewikkelder.

Velen elektrische sigaret fabrikanten kiezen ervoor om de clearomizer gewoon transparant te houden, ook al zijn ze niet op dezelfde manier gefabriceerd. Een clearomizer bestaat meestal uit metaal of harde kunststof. De clearomizer heeft vaak een slank ontwerp met breekbare kuntstof zodat deze altijd transparant blijft.


Zoals de meeste recente doorbraken in de e-sigaret industrie hebben clearomizers een aantal grote voordelen. Het grootste voordeel is het transparante design waarbij je altijd kunt zien hoeveel e-liquid er nog in de tank zit. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid de e-liquid in de gaten te houden en zo niet onverwachts zonder komt te zitten. E-liquid is gemakkelijk te vullen in de clearomizer met behulp van een naaldflesje of gewoon via het flesje zelf. Het voordeel en grote verschil van de clearomizer ten opzichte van de oude cartomizer is dat deze aannemelijk meer inhoud heeft dus voor zware dampers zal er altijd genoeg e-liquid in de tank zitten.

Gaat u een clearomizer kopen? Of misschien heeft u er al een in gebruik. Het belangrijkste punt om te weten van clearomizers is de manier waarop gebruikt worden. De nieuwste clearomizers leveren een constante kwaliteit van smaak in tegenstelling tot traditionele clearomizers welke de smaak van de e-liquid kan verminderen naar verloop van tijd. Het grootse aspect van de nieuwste clearomizers is de krachtige damp en keel kriebel.


Voordat de demonteerbare clearomizers op de markt kwamen kon je verwachten dat rond 3-4 weken de smaak erg achteruit ging zoals bijvoorbeeld de CE4 clearomizer. Nu zijn echter de meeste nieuwe clearomizers demonteerbaar en kan de atomizer/coil vervangen worden wat de clearomizer relatief duurzaam maakt en u geld kunt besparen.


Het beste halen uit uw clearomizer

Er zijn een aantal zeer goede tips voor onderhoud welke er voor zorgen dat u langdurig gebruik kunt maken van een clearomizer, de meest essentiële punten om ervoor te zorgen dat uw clearomizer lang mee gaat is het schoonhouden van de clearomizer en het vullen van de juiste vloeistof.


Het schoonmaken van uw Clearomizer

Regelmatig reinigen van de clearomizer kan de prestatie en de levensduur aanzienlijk verlengen. Het legen van de clearomizer en vervolgens opnieuw vullen met warm/heet water en even flink schudden is een belangrijk onderdeel van schoonhouden. Zo kan de atomizer/coil ook goed weken.
Zorg ervoor dat u de atomizer/coil goed laat drogen anders werkt deze niet meer optimaal. Zodra de atomizer/coil bijna droog is kunt u deze een aantal keren voorzichtig “droogbranden”. Let op dat u de atomizer/coil niet doorbrand en hier secuur mee omgaat.


Uw clearomizer vullen met de juiste hoeveelheid e-liquid.

Met een lange en korte lont is het altijd belangrijk er voor te zorgen dat uw vloeistof goed wordt aangevuld tot het volledige niveau. Als de minimale grens van de e-liquid in de clearomizer is bereikt dient deze altijd bijgevuld te worden. Eigenlijk hoe meer de clearomizer gevuld is tot het maximale niveau des te meer smaak er aan de e-liquid zit en des te dikker de damp.


De Atomizers/Coils van de clearomizer dient u regelmatig te vervangen

Wij verkopen demonteerbare clearomizers waarmee u de meeste onderdelen van de clearomizer kunt vervangen. Door deze demonteerbare functie kunt u nu geld besparen door alleen te vervangen wat nodig is in plaats van de gehele clearomizer te vervangen. Bij een lichte damper dient de atomizer/coil ongeveer na 2-3 weken vervangen te worden, bij een zware damper gaat dit proces sneller en dient deze na 1-2 weken vervangen te worden. De atomizers/coils zijn los verkrijgbaar in ons assortiment en gaan meestal per 5 stuks. Hiermee kunt u ongeveer 1-2 maanden gebruik maken van uw clearomizer.Clearomizer