Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Eleaf iStick Pico 75w

Eleaf iStick Pico 75w box mod met een Melo 3 mini clearomizer van 2ml.

Samsung ICR18650-22p 3.7V 2200mAh batterij.

Meer info...

Eleaf iStick Pico 75w

Beschikbaarheid: donderdag, februari 21, 2019

€ 59,95

Product omschrijving

Wij hebben voor u een compleet pakket van de Eleaf iStick Pico 75w box mod, samen gesteld.
De Pico is de meest krachtige mod in de serie van Eleaf. Met een instelbaar wattage tot 75w en slechts één 18650 batterij, kunt u alle kanten op met deze mod.
Voor zowel beginners als ervaren dampers is deze mod zeer geschikt. Zo is deze mod voorzien van een automatische temperatuur regeling en zitten er verschillende beveiligingen ingebouwd. Ook herkent deze mod automatisch de weerstand van uw coil.
Deze Eleaf iStick Pico komt met een speciaal gemaakte Eleaf Melo 3 mini clearomizer. Dit is een top fill clearomizer van 2 ml.
Standaard wordt deze set geleverd met een EC 0,3 en 0,5 Ohm coil. Door aan de onderkant van deze clearomizer te draaien, kunt u de airflow regelen.
De Eleaf Pico heeft de volgende instellingen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

Deze mod wordt geleverd met een Samsung ICR18650-22p 3.7V 2200mAh batterij.

Inhoud pakket:

1 x Eleaf iStick Pico 75w mod
1 x Eleaf Melo 3 clearomizer
1 x EC coil 0.3 Ohm
1 x EC coil 0.5 Ohm
1 x USB kabel
1 x gebruikershandleiding

1 x Samsung ICR18650-22p 3.7V 2200mAh

Belangrijke informatie

Dit product is aanbevolen voor ervaren dampers en niet geschikt voor beginners, tenzij anders aangegeven. Box Mods maken gebruik van variabele voltage / wattage en is enkel te gebruiken met zorg en kennis. De meeste Box Mods worden geleverd zonder batterij, zonder clearomizer en zonder e-liquid, bekijk hiervoor goed de omschrijving wat er wel en niet bij de MOD zit inbegrepen.

Indien de MOD gebruik maakt van losse batterijen dienen deze met zorg behandeld te worden. Het gebruik van de batterij wordt afgeraden als deze gevallen en/of beschadigd is. Houdt de batterijen altijd vrij van vocht en temperaturen boven de 45 graden. Ook dient u er op te letten dat de wrap onbeschadigd blijft. Alle losse MOD batterijen mogen tot maximaal 4.2v opgeladen worden en ontladen tot maximaal 3v. Gebruik hiervoor altijd een geschikte en CE-gekeurde oplader of indien bijgeleverd de oplader die bij de mod zit inbegrepen.

Product eigenschappen

Afmeting 45mm (l) x 23mm (b) x 100mm (h)
Aansluiting510
Gewicht150g
GebruiksgemakUitgebreid
MOD Batterij18650
Geschikt voor Sub-OhmJa
Temperatuur ControlleJa
Verstelbare Voltage/WattageVV/VW
Wattage75W
Wattage bereik1,0W - 75,0W
Airflow ControllerJa
Maximale weerstand0,05Ω - 3,5Ω

Productbeoordelingen

Kwaliteit 

Helga

Sterke batterij alleen vind ik hem moeilijk in te stellen.

  Kwaliteit 

  Stoppen met (ketting) roken zonder moeite, het kan, hier is de P

  Ik, een 40 jaar lange kettingroker (30 - 40 per dag !) wilde absoluut van het roken af en begon na pleisters en plakkers mislukkingen met een goedkope set van ongeveer 30 euro (AIO) , 1 week en de kast in, weer roken, deze sets voldoen niet als je een verstokte roker bent. Toen werd mij deze mod aangeraden die bovendien schappelijk van prijs is maar een hemels groot verschil met de goedkope starter pakketten. Deze mod levert voldoende nicotine voor alle rokers (instelbaar) en is helemaal niet moeilijk. Ik heb in mijn 40 jaar als roker echt alles geprobeerd en niets heeft mij geholpen. Ik kocht deze mod en heb meteen mijn allerlaatste echte sigaret gerookt, iets wat ik niet voor mogelijk hield. Ik stel deze mod gemiddeld in tussen 20 en 25 Watt (hij kan tot 75) en verbruik dagelijks ongeveer 5 - 8 ml liquid. Er is geen half uur dat ik hem niet gebruik, maar echte sigaretten is inmiddels 5 maanden geleden en Echt zonder enige moeite. Ik krijg mijn dagelijkse portie nicotine zonder de andere 3999 andere schadelijke stoffen van een echte sigaret. Nu nog nicotine gehalte afbouwen tot 6 mg en ik ben tevreden. Ik walg nu van de vreselijke stank die sigaretten veroorzaken. Ik een 40 jaar verstokte kettingroker ben gestopt dankzij deze pico (alias Melo III mini) en als ik dit kan, kan iedereen het. Deze pico is echt een fantastisch apparaat, je stelt eenvoudig wattage (liquid verdamping) in naar je eigen wensen. Bovenaan vullen en dampen maar. Eens er mee vertrouwd een externe lader en enkele 18650 batterijen. Batterij leeg, wisselen en je kan verder terwijl de lege batterij kan opladen in de externe lader. Ik hou van afwisselende smaken en zo weinig mogelijk bijvullen, zodoende heb ik intussen 4 exemplaren, 8 batterijen en de 2 ml tankjes zijn vervangen door Melo III tankjes van 4 ml. Er zijn 0.3 en 0.5 coils, het enige verschil is de zuigkracht (niet het verbruik) ,de 0.3 zuigt iets lichter dan de 0.5 coil maar uit beide coils komt evenveel damp en liquid verbruik, het is louter wat je het prettigst vind. Voor de lol eens op 45 watt gezet, 4 trekjes en misselijk de bank op door een overdosis nicotine, 20 tot 25 watt is de beste instelling en bovendien verbruik je dan relatief weinig liquid. Tevens zijn de coils gemaakt om optimaal te werken tussen 30 en 50 watt, dit staat tevens vermeld op de coil. Om af te ronden, een prijs kwaliteit echt fantastisch apparaat. Mijn dagelijks liquid verbruik schommelt rond 6 ml en een coil gaat bij intensief gebruik 2 - 3 weken mee. Mijn liquid koop ik uiteraard bij "e-smoker", dé goedkoopste en keuze genoeg, al zou een beetje meer info bij de liquids wenselijk zijn. Mijn pico's elders gekocht omdat ze nu pas hier verkrijgbaar zijn. Aan alle verstokte rokers een warme oproep, "koop een pico (alias Melo III mini) " en zeg je stinkende ongezonde sigaretten voor altijd vaarwel en zonder enige moeite met dit werkelijk fantastische apparaat.

  • 2 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.

  Schrijf uw recensie

  Eleaf iStick Pico 75w

  Eleaf iStick Pico 75w

  Eleaf iStick Pico 75w box mod met een Melo 3 mini clearomizer van 2ml.

  Samsung ICR18650-22p 3.7V 2200mAh batterij.

  Schrijf uw recensie

  Populaire producten

  Aspire BVC (Nautilus/Nautilus Mini) - 5x atomizer

  Aspire BVC...

  € 13,95

  Bekeken producten