Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Eleaf iStick 100W VV/VW APV Box Mod

Eleaf iStick 100W VV/VW APV Box Mod

€ 45,90

Laatste item op voorraad!

Belangrijke informatie

Dit product is aanbevolen voor ervaren dampers en niet geschikt voor beginners, tenzij anders aangegeven. Box Mods maken gebruik van variabele voltage / wattage en is enkel te gebruiken met zorg en kennis. De meeste Box Mods worden geleverd zonder batterij, zonder clearomizer en zonder e-liquid, bekijk hiervoor goed de omschrijving wat er wel en niet bij de MOD zit inbegrepen.

Indien de MOD gebruik maakt van losse batterijen dienen deze met zorg behandeld te worden. Het gebruik van de batterij wordt afgeraden als deze gevallen en/of beschadigd is. Houdt de batterijen altijd vrij van vocht en temperaturen boven de 45 graden. Ook dient u er op te letten dat de wrap onbeschadigd blijft. Alle losse MOD batterijen mogen tot maximaal 4.2v opgeladen worden en ontladen tot maximaal 3v. Gebruik hiervoor altijd een geschikte en CE-gekeurde oplader of indien bijgeleverd de oplader die bij de mod zit inbegrepen.

Productbeoordelingen

Kwaliteit 

Eleaf iStick 100W versus jongere broer Eleaf iStik Pico 75W

Heb 4 Eleaf iStik Pico 75W en 1 iStick 100W. Voor de gemiddelde damper die rond de 18 - 40W zit, bied deze mod niets beter dan dat je al hebt. Ja er passen "standaard 18650 batterijen" in maar dan is het max 75W). Wil je echt 100W dan moet je de veel dikkere +35 batterij gebruiken. Ben over alle 2 de versies tevreden.

    Schrijf uw recensie

    Eleaf iStick 100W VV/VW APV Box Mod

    Eleaf iStick 100W VV/VW APV Box Mod

    Schrijf uw recensie

    Bekeken producten