veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
scherpe prijzen en kortingen

Product filter

Aansluiting v

Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

E-Sigaret kopen

Er zijn 12 Producten

E-Sigaret

Een E-Sigaret is een elektronische inhalator welke vloeibare oplossing verdampt, genaamd e-liquid. De E-Sigaret heeft vele voordelen in vergelijking tot traditionele sigaretten zoals bijvoorbeeld dat deze minder schadelijk is, beter smaakt en ook nog eens voordeliger is.

Minder schadelijk, voordeliger en een betere smaak.

De vloeistof genaamd e-liquid waarmee de E-Sigaret gevuld wordt bevat geen teer en koolmonoxide en nog eens 4.000 schadelijke gifstoffen minder dan de tabak sigaret! Dit alleen al is een goede reden om over te stappen op een E-Sigaret, aangezien de E-Sigaret deze schadelijke stoffen achterwegen laat.

De E-Liquid is met en zonder nicotine verkrijgbaar. Indien u kiest voor E-Liquid met nicotine is deze net als bij tabak sigaretten slecht voor hart-en bloedvaten en het werkt verslavend.
De E-Sigaret is een revolutionair product en vrij nieuw op de markt, zo gaat de ontwikkeling ook erg hard en komen er steeds meer apparaten op de markt waardoor er veel keuze is en voor ieder een apparaat beschikbaar is welke is afgesteld op persoonlijke behoeften.

Uit ervaringen van onze klanten blijkt dat men na het overstappen van de tabak sigaret naar de E-Sigaret zich vaak fitter voelen, meer energie hebben en vrijer kunnen ademen dit zorgt algeheel samen voor een betere conditie van uw lichaam. Helaas is het alleen nog niet bekend wat de gevolgen zijn van het elektrisch roken op langer termijn maar uit onderzoek blijkt in ieder geval dat elektrisch roken minder ongezond is dan het roken van een tabak sigaret.

De E-Sigaret is voordelig.

De E-Sigaret kan voordelig zijn, het ligt er een beetje aan hoe u de E-Sigaret in gebruik neemt en hoeveel u ermee experimenteert. Er zijn veel soorten clearomizers (de verdamper van de E-Sigaret) waardoor door de ruime keuze het interessant kan zijn elke keer wat nieuws uit te proberen. Wanneer u eerst goed onderzoek doet naar welke E-Sigaret het beste bij u past hoeft u niet elke keer te experimenteren en kunt u het dampen relatief goedkoop houden. Op deze manier kan het elektrisch roken vaak tot wel 70% goedkoper uitvallen dan het roken van tabak sigaretten.

De E-Sigaret valt niet onder de tabakswet en zit er dus geen accijns op het apparaat en de e-liquid. De eerste investering in de E-Sigaret is het aanschaffen van het apparaat welke natuurlijk een stuk hoger uitvalt als een pakje sigaretten, maar dat is al weer snel terug verdient. De batterij van de E-Sigaret is oplaadbaar en de clearomizer kunt u navullen met de E-Liquid welke €2.95 per 10ml kost en vaak genoeg is om ongeveer 2-3 dagen van te kunnen e-roken.

Smaken en sterktes E-Liquid

Uvit ervaring van onze klanten blijkt dat E-Liquid vele malen beter smaakt dan tabak sigaretten. De E-Liquids zijn in vele smaken en verschillende sterktes verkrijgbaar bij Premium Smoking. Vaak is het even wennen aan de smaak en damp omdat het natuurlijk niet exact hetzelfde is dan een normale sigaret maar het went al vrij snel. De E-Liquid is verkrijgbaar in sterktes van 0mg, 8mg, 11mg en 18mg en het is een kwestie van experimenteren welke sterkte u nodig heeft om zo dichtbij mogelijk de ervaring van de tabak sigaret te komen.

Wij raden aan voor zware rokers om met 18mg te beginnen. Er is echter ook een verschil tussen het dampen van een E-Sigaret en het roken van een normale sigaret. Met een normale sigaret neemt men korte diepe trekjes. Met de E-Sigaret neemt men langere rustige trekjes en duren ongeveer drie tot vijf seconden. In de tijd dat men een normale sigaret rookt heeft u maar slechts 3-4 trekjes genomen van de E-Sigaret, zo heeft u vaak ook al voldoening en rookt u automatisch ook minder.

Kwaliteitsverschil van de E-Sigaretten

De kwaliteit verschilt per E-Sigaret en het is daarom goed om eerst even te kijken wat het beste bij u past. Zo heeft een zware roker soms niet voldoende aan een goedkope E-Sigaret en een wat meer geavanceerd systeem nodig om zijn behoefte te bevredigen en het apparaat kwalitatief gelijk te houden aan het gebruik.

De producten die u vindt op Premium Smoking zijn zorgvuldig getest en geselecteerd op kwaliteit, zo heeft u ook 2 maanden garantie op de batterij en kunnen wij u kwaliteit garanderen. Op premiumsmoking.nl vindt u de bekende merken zoals Joyetech, Kangertech, Smoktech, Innokin, Justfog en Vision. Ook heeft premiumsmoking huismerk producten welke relatief goedkoper zijn als de merkproducten, echter, zit hier natuurlijk wel kwaliteitsverschil in en voor gebruik op langer termijn raden wij u aan om een merk product aan te schaffen.

De batterij(en) van de E-Sigaret

In het assortiment van PremiumSmoking vindt u verschillende starter kits met verschillende batterijen. De meeste batterijen hebben een eGo/510 aansluiting en zijn dus compatible met zowat alle clearomizers uit het assortiment. Op de batterijen uit de starter kit heeft u standaard 2 maanden garantie en zullen wij u de kwaliteit garanderen.

Let op: Soms komt het wel eens voor dat er een zwakke batterij tussen zit en is helaas niet te voorkomen, maar met de garantie van 2 maanden bent u altijd gegarandeerd en krijgt u een nieuwe batterij ter vervanging indien uw batterij defect is binnen het garantie termijn van 2 maanden.

De clearomizer(s) van de E-Sigaret

De clearomizer is een slijtage onderdeel, daarom is het belangrijk dat de clearomizer zorgvuldig in gebruik genomen wordt. Om het beste resultaat uit de clearomizer te halen kunt u het beste een E-Liquid smaak per clearomizer gebruiken aangezien er altijd wat restjes in blijven zitten en ingetrokken zijn in de “wicks” de touwtjes die de E-Liquid absorberen. Echter, kunt u bij de meeste clearomizers ook de tank schoonmaken en de atomizer vervangen en zo weer een nieuwe smaak vullen in uw clearomizer en deze weer als nieuw in gebruik nemen.

De meeste clearomizers werken met vervangbare atomizers welke na 1-2 weken vervangen dienen te worden. Er zitten altijd 2 voor gemonteerde atomizers in een starter kit en in sommige gevallen zitten er ook extra atomizers in het pakket. De Atomizers zijn ook los verkrijgbaar onder het kopje “atomizers”. Door middel van het vervangen van de atomizers kunt u langdurig gebruik maken van een starter kit en maakt het zo een zeer duurzaam product.

Hulp met een E-Sigaret kopen?

De E-Sigaret is al sinds 2007 verkrijgbaar maar kreeg pas een echte doorbraak in 2012 tijdens de start van premiumsmoking. Er zijn sinds kort vele soorten modellen verkrijgbaar en is het vaak lastig voor een startende e-roker om de juiste keuze te maken. De verschillende modellen schelen enorm qua dampproductie en zo is voor ieder een apparaat en kunt u het beste een E-Sigaret kiezen welke direct aan uw persoonlijke behoeftes voldoet.

Voor vragen of advies kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij geven u deskundig advies en hulp bij het eventueel bestellen van de E-Sigaret.
U kunt contact met ons opnemen door middel van de live chat te gebruiken rechts onderin het scherm. Indien de live chat niet beschikbaar is kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk beantwoorden met een passend advies of antwoord.